TOUGHBUILT TB-CT-01 asztalos övtáska

Kód: 3218
Újdonság
Márka: TOUGHBUILT
17 044 Ft 13 420 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2022.10.12

Az egyik legjobb minőségű övtáska a piacon az amerikai TOUGHBUILT© márkától. Ez az övtáska megfelel a folyamatosan változó igényeknek az eszközöket ott tartva, ahol szükség van rájuk, amikor szükség van rájuk. Összesen 23 tárolórészt tartalmaz megfelelve egy professzionális asztalos igényeinek. Kiváló minőségű, hatrétegű, megerősített és vízálló anyagból készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

rating_regals_5_stars

A ToughBuilt® asztalos övtáska megváltoztatja az asztalosok számára eszközeik hordozásának módját. A 23 tárolórészének köszönhetően – beleértve zsebet SPEED SQUARE-hez; 2 nagy méretű kidudorodás néküli, rejtett varrású zsebet; jegyzetfüzettartót zsebet és extrém strapabíró kalapácsakasztót – megfelel a professzionális asztalosok igényeiknek. A szabadalmaztatott ClipTech™ Hub™ technológia lehetővé teszi az övtáska bármely övre való fel- és lecsatolását. Kitámasztójának köszönhetően felállítható kézhez közel a földön vagy munkafelületen. Masszív, hatrétegű konstrukciójának és szegecselésének köszönhetően ez a megbízható övtáska a legkeményebb munkakörülmények mellett is használható.

toughbuilt_cliptech_rendszer

Miért érdemes beszereznie ezt a TOUGHBUILT® övtáskát?

✅ ClipTech™ csattal bármely övre felcsatolható.
✅ Kitámasztható kézhez közel a földön vagy munkafelületen.
✅ Extrém strapabíró kalapácsakasztó.
✅ Zseb ácsderékszöghöz.
✅ 2 kidudorodás néküli, rejtett varrású zseb.
✅ Erős, hatrétegű konstrukció.
✅ Összesen 23 tárolórész.
✅ Jegyzetfüzettartó zseb.

A TOUGHBUILT©-ről:

toughbuilt_Szerszámos_övtáskák_regals_hu

Mikor egy ToughBuilt terméket néz, valószínűleg azt mondja magában, „bárcsak gondoltam volna erre”. Bizonyos értelemben így is történt, ugyanis a tervezés megkezdése előtt a ToughBuilt hosszú órákat töltött az Önhöz hasonló, keményen dolgozó szakemberek figyelemmel követésével, aztán kitalálták, miként is lehetne a munkavégzést könnyebbé, jobbá és gyorsabbá tenni. A TougBuilt feltalál és tervez, tesztel és hitelesít minden egyes ToughBuilt terméket az USA-ban, gyártásuk pedig saját szigorú minőségi előírásaik alapján történik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szerszámos övtáskák
Típus: TB-CT-01
Magasság: 33 cm
Szélesség: 25 cm
Mélység: 18 cm
Minden övvel használható: igen, univerzális
Zsebek száma: 23
Kitámasztó: igen
Vízállóság: igen
Anyag: 6 rétegű, megerősített
Anyagvastagság: 0,5 cm
Tömeg: 1,3 kg
Mennyiség: 1
Tervezés helye: USA
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KK Szerző | 2022.06.08
profi
5
PJ Szerző | 2021.11.08
Tökéletes!
5
GT Szerző | 2021.07.08
5
5
JG Szerző | 2021.05.15
Nagyon jó! Csak ajánlani tudom!
5
LT Szerző | 2021.05.13
Mikor elkezdtem asztalos, ács táska után nézelődni elsőre egy „klasszikus” nem is túl drága bőrtáskára esett a választásom. Amikor személyesen is megnéztem tudtam, hogy nem ilyet akarok. Elkezdtem jobban utána nézni, hogy milyen terméket lehet a piacon kapni. Mondhatni véletlenül akadtam rá a Toughbuilt márkára. Rögtön beleszerettem. Az első vásárlásom ebből a családból ez a táska volt. Legjobban az tetszik benne, hogy egy jól átgondolt „rendszer” egyik elem. Jól átgondolt profi fejlesztés. Látszik, hogy nem csak a dizájnerek dolgoztak a kialakításán, hanem szakemberek akik a munkájuk során minden nap használják és tudják, hogy a kis apróságok teszik igazán használhatóvá az adott terméket. Azóta már több táskát is vettem és mind tökéletes. Bátran ajánlom profi szakembereknek és igényes barkácsólóknak is.
5
BJ Szerző | 2021.03.15
Tökéletes.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: