UNIWIPE CATERING nedves tisztítókendő

Kód: 120063
Újdonság
Márka: UNIWIPE
6 982 Ft 5 498 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
Szállítási lehetőségek

Fertőtlenítő hatású UNIWIPE CATERING nedves tisztítókendők vendéglátóipari és élelmiszeripari használatra. Tulajdonságai megfelelnek a vendéglátóipari létesítményekben és az élelmiszerekkel érintkező helyeken alkalmazott szigorú uniós előírásoknak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az extra nagy és erős UNIWIPE CATERING nedves tisztítókendők kettős funkcióval rendelkeznek: tisztítás és fertőtlenítés. Tisztítóhatásuk gyors, megbízható és higiénikus. Paraméterei megfelelnek vendéglátóipari létesítményekben és az élelmiszerekkel érintkező helyeken alkalmazott szigorú uniós előírásoknak. Ezek a szabványok az EN1276, az EN1650 és az EN13697. Ideális étkezdék, éttermek, bisztrók, szállodák, kávézók, konyhák, benzinkutak, kioszkok és hasonló létesítmények számára szerte a világon.

Ezekkel a nedves tisztítókendőkkel biztonságosan távolíthatja el a szennyeződéseket a különböző felületekről. Kellemes tapintásúak, kiváló minőségűek, rendkívül erősek, nagyméretűek (38 x 25 cm), puhák és jó nedvszívók. A mikroszálas kendőkhöz hasonlóan működnek: a szennyeződéseket gyorsan köti meg és magában tartja. Mindezek mellett fertőtlenítőszereket és antibakteriális hatású anyagokat tartalmaznak, így elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, és nem tartalmaz alkoholt.

Az erős, visszazárható dobozban 100 darab UNIWIPE tisztítókendő található, csomagolása hosszú élettartamú, nem szakad el szinte azonnal. A tisztítókendők hosszú ideig nedvesek maradnak. A kendők nedvesítésére használt anyag 100%-ban biológiailag lebomló és természetes. Környezetbarát, csomagolása újrahasznosítható.

antibakterialni_ubrousky_uniwipe_ukazka_pouziti_v2

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Védőfelszerelések
Mennyiség: 100 darab
Méret: 38 x 25 cm
Alkoholmentes: igen
Bőrgyógyászatilag tesztelt: igen
Újrahasznosítható: igen
Aromamentes: igen
Felhasználási terület: vendéglátóipar
Szabványoknak való megfelelés: EN1276, EN1650 és EN13697
Származási ország: Nagy-Britannia

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: