SUIZAN Dozuki japánfűrész (240 mm)

Kód: 4303
17 969 Ft 14 149 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
A tétel elfogyott…

Klasszikus Dozuki japán kézifűrész a SUIZAN gyártótól rendkívül keskeny pengével és műanyag rattanba tekert famarkolattal. Ideális faanyagok nagyon finom és precíz húzóvágásához. A penge vastagsága csupán 0,3 mm. Japánban készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

suizanvyrobeno_v_japonsku

A Nokogiri (鋸) Dél-Ázsiában használt speciális japánfűrészek, melyek az európai fűrészektől eltérően húzásra vágnak (nem tolómozdulatra). Fő előnyük a nagy vágási pontosság. A Dozuki típus rendkívül keskény pengével és megerősített gerinccel rendelkezik, melynek köszönhetően kitűnő a precíz vágásoknál. A penge hossza 240 mm.

A SUIZAN Dozuki fűrész főbb jellemzői:

✅ Húzófűrész
✅ Finom munkálatokhoz
✅ Rendkívül keskeny, mindössze 0,3 mm-es pengevastagság
✅ Műanyag rattan borítású famarkolat
✅ Kiváló minőségű kivitelezés
✅ Japánban készült

Miért szerezzen be egy japánfűrészt?

Az európai fűrészekkel ellentétben a japánfűrészek húzómozdulattal történű vágásra készültek, mely módszer kevésbé energiaigényes, ugyanakkor lehetővé teszi a rendkívül pontos és tiszta vágást. A japánfűrészek jellegzetes, nagyon keskeny és rugalmas pengéje nem csavarodik a húzómozdulat során sokkal kisebb fellépő feszültség miatt, az a vágás során tökéletesen egyenes marad. Túlnyomó többségüket a magas pengeprofil és nagy fogsűrűség jellemzi. Ideális eszközök nem csak finom, igazító munkálatokhoz. Olvass tovább.

pull_saw_v2

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japánfűrészek
Fajta: Dozuki
Markolat: fa
Pengehossz: 150 mm
Vágástípus: keresztvágás
Típus: húzófűrész
Fogsűrűség: 7/cm
Pengevastagság: 0,3 mm
Teljes hossz: 39 cm
Tömeg: 230 g
Származási ország: Japán
A tétel elfogyott…
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
3
LT Szerző | 2022.03.10
A termékkel elégedett vagyok azt kaptam, amit vártam. Azért választottam a SUIZAN fűrészt mert a nemzetközi hírportálokon szintén pozitívok voltak a visszajelzések. A kérdés, hogy miért adok rá még is három csillagot? Tagadhatatlan, hogy én is figyelmetlen voltam és nem jártam utána rendesen, hogy a Dozuki típushoz lehet e pót pengét kapni. Sajnos pont ehhez a típushoz nincs pótalkatrész. Annak ellenére, hogy ez a legáltalánosabban használt fűrész fajta. Írtam Önöknek, hogy ez a cserepenge a jövőben kapható lesz-e? Erre nemleges választ kaptam. Ilyen formában ez a fűrész ár – érték arányban már nem a legjobb választás. Csak reménykedni tudok abban, hogy változtatnak a hozzáállásukon és az önök által forgalmazott termékekhez gondoskodnak pót alkatrészekről is.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: