GYOKUCHO Dozuki Komame japánfűrész (180 mm)

Kód: 4132
13 664 Ft 10 759 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.06.28
Szállítási lehetőségek

Dozuki típusú japán kézifűrész a GYOKUCHO gyártótól 180 mm-es pengehosszal és rendkívül keskeny pengével a kiváló vágási pontosság és sima felület érdekében. Ideális faanyagok precíz és finom vágásához. Japánban készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

japanban_gyokucho

A Nokogiri (鋸) Dél-Ázsiában használt speciális japánfűrészek, melyek az európai fűrészektől eltérően húzásra vágnak (nem tolómozdulatra). Fő előnyük a nagy vágási pontosság. A Dozuki típus alapjellemzője a rendkívül keskeny penge, mely minimális vágás közbeni ellenállásának köszönhetően biztosítja a pontos vágást és a vágott anyag sima felületét. A Dozuki pengéjének gerince megerősített, ami megakadályozza a penge csavarodását, teljes stabilitást biztosítva a vágás közben, ám ez korlátozza a fűrész vágásmélységét.

A GYOKUCHO Dozuki fűrész főbb jellemzői:

✅ Húzófűrész
✅ Precíz, extrém sima fafelületekhez
✅ Rendkívül keskeny, mindössze 0,3 mm-es pengevastagság
✅ Nagy fogsűrűség
✅ EVA-markolat
✅ Kiváló minőségű kivitelezés
✅ Japánban készült

Miért szerezzen be egy japánfűrészt?

Az európai fűrészekkel ellentétben a japánfűrészek húzómozdulattal történű vágásra készültek, mely módszer kevésbé energiaigényes, ugyanakkor lehetővé teszi a rendkívül pontos és tiszta vágást. A japánfűrészek jellegzetes, nagyon keskeny és rugalmas pengéje nem csavarodik a húzómozdulat során sokkal kisebb fellépő feszültség miatt, az a vágás során tökéletesen egyenes marad. Túlnyomó többségüket a magas pengeprofil és nagy fogsűrűség jellemzi. Ideális eszközök nem csak finom, igazító munkálatokhoz. Olvass tovább.

pull_saw_v2

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japánfűrészek
Fajta: Dozuki
Pengehossz: 180 mm
Pengevastagság: 0,3 mm
? Fogtávolság: 1 mm
Markolat: EVA
Vágástípus: keresztvágás
Típus: húzófűrész
Fogsűrűség: 10/cm
Pengevég: egyenes
Rendeltetés: fa, extrém sima felület
Származási ország: Japán
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MM Szerző | 2023.02.21
Egy jó minőségű japán húzófűrésszel csak elégedett lehetek. Most is ez történt: igen finom vágásokra használom, mert vékony a vágási rés, elegendően merev a penge és gyorsan haladok a vágással. Szuper, mint elődei.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: