SONO Lithograph kézzel készített japán faragóvéső-készlet (9 db)

Kód: 6027
116 311 Ft 91 583 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
Szállítási lehetőségek

SONO Lithograph kézzel készített japán faragóvésőkből álló készlet. Pengéje igen éles és újraélezhető, nagy keménységű is kiváló kopásállóságú. Litográfiára tervezve. Japánban, tradicionális módon készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kínálatunkban szereplő egyedi japán készletek és termékek nagy része csak egy példányban vagy igen kis mennyiségben készült, így a terméket annak elfogyását követően kivesszük a kínálatból. Ezeket a készleteket Japánból importáljuk, közvetlenül helyi mesterektől, akik több generáció óta foglalkoznak kézműves szakmákkal. A termékeken előfordulhatnak apró hibák, egyes termékek akár több évtizedesek is lehetnek, de ez az eszközök funkcióját, minőségét és tartósságát semmiképpen nem befolyásolja - sőt, éppen ellenkezőleg, hiszen az acél öregedése során egyre jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek igazi csúcsminőségű munkaeszközök, de egyben nagyszerű hosszú távú befektetés is.made_in_japan_emailing_hu

Európához hasonlóan Japánban is régóta csökken az érdeklődés a hagyományos, kézműves gyártás iránt, és sajnálatos módon rohamosan csökken a hagyományos eszközöket készítő mesterek száma is. E prémium darabok kistermelőinek átlagéletkora 70 év körüli, a gyártási kapacitás pedig évről évre csökken annak ellenére, hogy óriási a kereslet.

japan_production

A Sono véső tulajdonságai:

✅ Japán mesterek kézzel készített terméke
✅ Litográfiai használatra
✅ Kaméliaolajjal
✅ Japán vizes fenőkővel
✅ Fadoboz mellékelve
✅ Japánban készült

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Faragóvéső-készletek
Kézzel készített: igen
Származási ország: Japán
Mennyiség: 9

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: