MARUMASU kézzel készített tölgyfa kalapács (570 g)

Kód: 5799
66 487 Ft 52 352 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
Szállítási lehetőségek

Kézzel készített japán MARUMASU kalapács tölgyfa nyéllel. A kalapácsfejnek lapos és domború felülete is van. Tömege 570 g. Alkalmas ácsmunkákra, faragásra, illetve más, kézműves használatra.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyedi, kézzel készített MARUMASU kalapács tölgyfából. Alkalmas asztalosoknak, faragóknak és nem csak fával dolgozó mestereknek. Japán, kézzel készített. A kalapácsfejnek lapos és domború felülete is van.

A kalapács tulajdonságai:

✅ Japán mesterek kézzel készített terméke
✅ Fejének lapos és domború felülete is van
✅ Japán tölgyfa nyél
✅ Japánban készült

made_in_japan_emailing_hu

A kínálatunkban szereplő egyedi japán készletek és termékek nagy része csak egy példányban vagy igen kis mennyiségben készült, így a terméket annak elfogyását követően kivesszük a kínálatból. Ezeket a készleteket Japánból importáljuk, közvetlenül helyi mesterektől, akik több generáció óta foglalkoznak kézműves szakmákkal. A termékeken előfordulhatnak apró hibák, egyes termékek akár több évtizedesek is lehetnek, de ez az eszközök funkcióját, minőségét és tartósságát semmiképpen nem befolyásolja - sőt, éppen ellenkezőleg, hiszen az acél öregedése során egyre jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek igazi csúcsminőségű munkaeszközök, de egyben nagyszerű hosszú távú befektetés is.

Európához hasonlóan Japánban is régóta csökken az érdeklődés a hagyományos, kézműves gyártás iránt, és sajnálatos módon rohamosan csökken a hagyományos eszközöket készítő mesterek száma is. E prémium darabok kistermelőinek átlagéletkora 70 év körüli, a gyártási kapacitás pedig évről évre csökken annak ellenére, hogy óriási a kereslet.

japan_production

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kalapácsok
Kézzel készített: igen
Származási ország: Japán
Mennyiség: 1

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: