BORA Centipede 3x2 mobil munkaasztal, magasított

Kód: 3829
54 823 Ft 43 168 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A magasított BORA Centipede 3x2 (más néven százlábú) mobil munkaasztal egy hordozható munkaasztal akár 1130 kg-os teherbírással. Kompakt méretekkel, illetve könnyű, rugalmas és ellenálló acélvázzal rendelkezik, ami a munka során a durvább használatot is jól viseli. A különböző kiegészítőknek köszönhetően kellően univerzális, kültéren és beltéren egyaránt használható. Ez a munkaasztal 15 cm-rel magasabb a sztenderd változatnál.

Részletes információ

Termék részletes leírása

bora_portamate_logo

A BORA Centipede mobil munkaasztal helyettesíti a szétszedhető munkaasztalt vagy a munka-, illetve építészbakot. Acélkonstrukcióval rendelkezik, ami kellően flexibilis, hogy felfogja a nehezebb tárgyaktól származó ütéseket és ezzel egyidejűleg biztosítsa a hosszú távú problémamentes használatot. Válasszon a különböző méretű százlábú munkaasztalok közül igényeinek megfelelően. Válassza a hobbibarkácsoláshoz ideális 2x2-es vagy a professzionális 5x3-as kivitelt, melynek maximális teherbírása 2725 kg. Minél nagyobb méretű a munkaállomás, annál nagyobb a teherbírása.

A BORA mobil százlábú munkaasztal a legflexibilisebb munkaterületi megoldás egy műhelybe vagy egy építkezés esetén. Szerszám és szerelés nélkül pár másodperc alatt összerakható vagy szétszedhető, tehát a munkaterület szinte azonnal készen áll. Sőt, kellőképpen univerzális ahhoz is, hogy könnyen elhelyezhető legyen beltéren vagy kültéren, valamint minden szükségletnek megfeleljen.

BORA Centipede (más néven százlábú) munkaasztal tulajdonságai:

bora_centipede_mobil_munkaasztalok_3x2_megasitott_regals_hu_

A százlábú munkaasztalhoz több kiegészítő is elérhető, ami további funkciókkal egészíti ki a terméket és amiknek köszönhetően a mobil munkaasztal bármikor, bármilyen munkára készen áll.

Videó:

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Centipede mobil munkaasztalok
Teherbírás: 1130 kg
Magasság: 91 cm
Hossz: 121 cm
Szélesség: 60 cm
Összecsukható: igen
Méret összecsukva: 15 x 22 x 111 cm
Tömeg: 6,3 kg
Anyag: acél
Mennyiség: 1
A tétel elfogyott…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BZ Szerző | 2023.05.08
Nagyon jó választás volt, sokkal jobb mint bármelyik bak. Annak ellenére, hogy a rögzítő csavarok műanyagból van, a többi elem pedig szegecselve, minőségi termék.
5
BT Szerző | 2022.07.26
A termék szuper, azonban mi egy nagyobbat szeretnénk használni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: