BORA Centipede 3x3 mobil munkaasztal

Kód: 230036
Újdonság
Márka: BORA
64 821 Ft 51 040 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A BORA Centipede 3x3 (más néven százlábú) mobil munkaasztal egy hordozható munkaasztal akár 1590 kg-os teherbírással. Kompakt méretekkel, illetve könnyű, rugalmas és ellenálló acélvázzal rendelkezik, ami a munka során a durvább használatot is jól viseli. A különböző kiegészítőknek köszönhetően kellően univerzális, kültéren és beltéren egyaránt használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

bora_portamate_logo

A BORA Centipede mobil munkaasztal helyettesíti a szétszedhető munkaasztalt vagy a munka-, illetve építészbakot. Acélkonstrukcióval rendelkezik, ami kellően flexibilis, hogy felfogja a nehezebb tárgyaktól származó ütéseket és ezzel egyidejűleg biztosítsa a hosszú távú problémamentes használatot. Válasszon a különböző méretű százlábú munkaasztalok közül igényeinek megfelelően. Válassza a hobbibarkácsoláshoz ideális 2x2-es vagy a professzionális 5x3-as kivitelt, melynek maximális teherbírása 2725 kg. Minél nagyobb méretű a munkaállomás, annál nagyobb a teherbírása.

A BORA mobil százlábú munkaasztal a legflexibilisebb munkaterületi megoldás egy műhelybe vagy egy építkezés esetén. Szerszám és szerelés nélkül pár másodperc alatt összerakható vagy szétszedhető, tehát a munkaterület szinte azonnal készen áll. Sőt, kellőképpen univerzális ahhoz is, hogy könnyen elhelyezhető legyen beltéren vagy kültéren, valamint minden szükségletnek megfeleljen.

BORA Centipede (más néven százlábú) munkaasztal tulajdonságai:

bora_centipede_mobil_munkaasztalok_3x3

A százlábú munkaasztalhoz több kiegészítő is elérhető, ami további funkciókkal egészíti ki a terméket és amiknek köszönhetően a mobil munkaasztal bármikor, bármilyen munkára készen áll.

Videó:

A csomag tartalma:

pracovni_stonozka_bora_3x3_prislusenstvi

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Centipede mobil munkaasztalok
Teherbírás: 1590 kg
Magasság: 76 cm
Hossz: 121 cm
Szélesség: 121 cm
Összecsukható: igen
Méret összecsukva: 22 x 23 x 98 cm
Tömeg: 8,6 kg
Anyag: acél
Mennyiség: 1 + tartozékok
A tétel elfogyott…

BORA Centipede mobil munkaasztal - Regals.hu

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: