UNIWIPE WASHROOM fertőtlenítő nedves tisztítókendő

Kód: 120066
Újdonság
Márka: UNIWIPE
6 982 Ft 5 498 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Elpusztítja a norovírust és a H1N1-et!
Fertőtlenítő hatású UNIWIPE WASHROOM nedves tisztítókendők szociális és egészségügyi létesítményeknél való használatra. Hatékonyan és gyorsan tisztítják a legtöbb felületet egészségügyi intézményekben, iskolákban, éttermekben, élelmiszerekkel végzett vagy vállalati folyamatok során, de akár otthon is. Tulajdonságai megfelelnek az egészségügyi létesítmények fertőtlenítésére vonatkozó uniós előírásoknak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az extra nagy és erős UNIWIPE WASHROOM fertőtlenítő hatású nedves tisztítókendők gyorsan, megbízhatóan és higiénikusan tisztítják a legtöbb felületet egészségügyi intézményekben, iskolákban, éttermekben, élelmiszerekkel végzett vagy vállalati folyamatok során, de akár otthon is. Tulajdonságai megfelelnek az egészségügyi létesítmények fertőtlenítésére vonatkozó uniós előírásoknak.

Elpusztítja a norovírust és a H1N1-et! Megfelel az EN1276 és EN13727 szabványoknak. Ezekkel a nedves tisztítókendőkkel eltávolíthatja a szennyeződéseket a különböző felületekről, de használható otthoni fürdőszobák és illemhelyek tisztítására is. Hatékony tisztítási és fertőtlenítési tulajdonságainak köszönhetően olyan helyeken is használhatók, ahol víz nem áll rendelkezésre. A kendőknek kellemes, citrusos illatuk van.

Kiváló minőségűek, rendkívül erősek, nagyméretűek (38 x 25 cm), puhák és jó nedszívók. A mikroszálas kendőkhöz hasonlóan működnek: a szennyeződéseket gyorsan köti meg és magában tartja. Mindezek mellett antibakteriális hatású anyagokat tartalmaznak, alkoholmentesek és pH-semlegesek. Kíméletesek a bőrhöz, bőrgyógyászatilag teszteltek.

Az erős, visszazárható dobozban 100 darab UNIWIPE tisztítókendő található, csomagolása hosszú élettartamú, nem szakad el szinte azonnal. A tisztítókendők hosszú ideig nedvesek maradnak. Csomagolása újrahasznosítható.

antibakterialni_ubrousky_uniwipe_ukazka_pouziti_v2

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Védőfelszerelések
Mennyiség: 100 darab
Méret: 38 x 25 cm
Alkoholmentes: igen
Bőrgyógyászatilag tesztelt: igen
Újrahasznosítható: igen
Aroma: citrusos
Felhasználási terület: szociális és egészségügyi létesítmények
Szabványoknak való megfelelés: EN1276 és EN13727
Származási ország: Nagy-Britannia
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: