UNIWIPE CLINICAL nedves tisztítókendő

Kód: 230044
Újdonság
Márka: UNIWIPE
1 816 Ft 1 430 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.05.27
Szállítási lehetőségek

Elpusztítja a norovírust, az MRSA-t és a H1N1-et!
Fertőtlenítő és antibakteriális hatású UNIWIPE CLINICAL nedves tisztítókendők klinikai használatra. Tulajdonságai megfelelnek a kórházakban, idősotthonokban és iskolákban alkalmazott szigorú uniós előírásoknak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az extra nagy és erős UNIWIPE CLINICAL nedves tisztítókendők kettős funkcióval rendelkeznek: tisztítás és fertőtlenítés. Tisztítóhatásuk gyors, megbízható és higiénikus. Paraméterei megfelelnek a kórházakban, idősotthonokban és iskolákban alkalmazott szigorú uniós előírásoknak, ahol a higiénia az első. Ezek a szabványok az EN1276 és az EN13727.

Ezekkel a nedves tisztítókendőkkel biztonságosan távolíthatja el a szennyeződéseket a különböző felületekről. Kellemes tapintásúak, kiváló minőségűek, rendkívül erősek, nagyméretűek (38 x 25 cm), puhák és jó nedvszívók. A mikroszálas kendőkhöz hasonlóan működnek: a szennyeződéseket gyorsan köti meg és magában tartja. Mindezek mellett fertőtlenítőszereket és antibakteriális hatású anyagokat tartalmaznak, így elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, és nem tartalmaz alkoholt.

Az erős, visszazárható dobozban 200 darab UNIWIPE tisztítókendő található, csomagolása hosszú élettartamú, nem szakad el szinte azonnal. A tisztítókendők hosszú ideig nedvesek maradnak. A kendők nedvesítésére használt anyag 100%-ban biológiailag lebomló és természetes. Környezetbarát, csomagolása újrahasznosítható.

antibakterialni_ubrousky_uniwipe_ukazka_pouziti_v2

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Védőfelszerelések
Mennyiség: 200 darab
Méret: 38 x 25 cm
Alkoholmentes: igen
Bőrgyógyászatilag tesztelt: igen
Újrahasznosítható: igen
Aromamentes: igen
Felhasználási terület: klinikai
Szabványoknak való megfelelés: EN1276 és EN13727
Származási ország: Nagy-Britannia

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: