SHODAI kézzel készített japán faragóvéső-készlet Yasuki kékacélból (5 db)

Kód: 5811
119 811 Ft 94 339 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.05.27
Szállítási lehetőségek

SHODAI kézzel készített japán faragóvésőkból álló készlet rendkívül tartós, éles és újraélezhető, nagy keménységű kétrétegű laminált Yasuki kékacél pengével. Faragásra tervezve. Japánban, tradicionális módon készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kínálatunkban szereplő egyedi japán készletek és termékek nagy része csak egy példányban vagy igen kis mennyiségben készült, így a terméket annak elfogyását követően kivesszük a kínálatból. Ezeket a készleteket Japánból importáljuk, közvetlenül helyi mesterektől, akik több generáció óta foglalkoznak kézműves szakmákkal. A termékeken előfordulhatnak apró hibák, egyes termékek akár több évtizedesek is lehetnek, de ez az eszközök funkcióját, minőségét és tartósságát semmiképpen nem befolyásolja - sőt, éppen ellenkezőleg, hiszen az acél öregedése során egyre jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek igazi csúcsminőségű munkaeszközök, de egyben nagyszerű hosszú távú befektetés is.

made_in_japan_emailing_hu

Európához hasonlóan Japánban is régóta csökken az érdeklődés a hagyományos, kézműves gyártás iránt, és sajnálatos módon rohamosan csökken a hagyományos eszközöket készítő mesterek száma is. E prémium darabok kistermelőinek átlagéletkora 70 év körüli, a gyártási kapacitás pedig évről évre csökken annak ellenére, hogy óriási a kereslet.

japan_production

A véső tulajdonságai:

✅ Japán mesterek kézzel készített terméke
✅ Yasuki kékacélból készült penge
✅ Általános faragásra
✅ A fadoboz a csomag része
✅ Élezésre japán vizes fenőkő javasolt
✅ Japánban készült

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Faragóvéső-készletek
Kézzel készített: igen
Származási ország: Japán
Mennyiség: 5

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: