BORA vezetősín, 92 cm

Kód: 230014
Újdonság
Márka: BORA
24 829 Ft 19 550 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.05.29
Szállítási lehetőségek

BORA márkájú vezetősín, melynek maximális hossza 92 cm. Ideális a kézi körfűrésszel végzett gyors és pontos munkákhoz. Végezzen pontos és egyenes vágást könnyen és gyorsan. Az alsó részén található tolható kapoccsal a kívánt anyaghoz rögzíthető. Alkalmas ezermesterek és barkácsolók számára is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

bora_portamate_logo

Ez a BORA vezetősín lehetővé teszi a pontos és egyenes vágást gyorsan és egyszerűen. Extrudált alumíniumból készült, melynek magas az ellenálló képessége. Rögzítse a kívánt anyaghoz az alsó oldalon található tolható kapoccsal. Kompatibilis a BORA márkájú körfűrésztalppal. A sín meghosszabbítható az azonos márkájú kiegészítők segítségével. Maximális hossza 92 cm. Tömege mindössze 700 g.

Mondjon búcsút a ferde vágásoknak! A BORA márkájú vezetősínnek köszönhetően már nem fogja Önt kínozni ez a probléma.  A vezetősín megkönnyíti az egyenes és pontos vágást, fafelületek vagy keskeny fémlemezek fűrész segítségével történő vágása során. A sín rögzítéséhez egyszerűen állítsa be a szorító végét a kívánt hosszra és rögzítse azt. A vezetősín használata a legegyszerűbb módszer az egyenes és pontos vágások kivitelezéséhez.

Alkalmas ezermesterek és barkácsolók számára is. A terméken metrikus és angolszász skálázás is található.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vezetősínek
Tömeg: 700 g
Hossz: 91 cm
Szélesség: 7,6 cm
Magasság : 3,8 cm
Bővíthetőség: igen
Skálázás: metrikus és angolszász
Anyag: extrudált alumínium
Mennyiség: 1

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: